Voor een duurzame toekomst!

Debat bij @l1 over Maastricht-Aachen-Airport #MAA (en #Eijsden)

Luister vooral eens naar dit debat vandaag (29-1-2017) uitgezonden op L1 waar Coen Eggen namens de alliantie tegen de uitbreiding van luchthaven Maastricht-Aachen-Airport (what’s in a name?! ‘Aachen’ ?? ) in debat gaat met  Joost van den Akker (VVD-fractievoorzitter in Provinciale Staten Limburg) .

De benarde situatie waar Eijsden door de provincie Limburg en MAA sinds april 2013 in gemanuvreerd is wordt door VVD’er van den Akker totaal ‘ niet begrepen’, laat staan dat hij er begrip voor heeft of er zelfs maar iets van weet. Luister het interview vooral helemaal af, interessant om te horen hoe onze provinciale ‘volksvertegenwoordiger’ uitsluitend gaat voor ‘de algemene Limburgse economische belangen’ en hoe hij mens, natuur, volksgezondheid en veiligheid (en toerisme = ook economie) totaal niet interessant vindt. Ook weet hij de argumenten van de woordvoerder van de alliantie, waar het Milieu front Eijsden deel van uitmaakt, totaal niet te ontkrachten…
De bodemloze put die MAA heet gaat gewoon verder en Eijsden (dubbel gesandwiched door MAA en Bierset (luik)) en iedereen in de omgeving van dit tot waanzinnige hoogte gesubsidieerde vliegveld blijft gewoon de dupe van dit soort zaken …omdat de provincie Limburg dat wil!
Klik hier om het fragment af te luisteren!